ÇAYKUR’dan Devrim Gibi Karar: Üreticiler Fabrikalara da Yaş Çay Satabilecek

ÇAYKUR’dan Devrim Gibi Karar: Üreticiler Fabrikalara da Yaş Çay Satabilecek
ÇAYKUR, aldığı devrim gibi kararla üreticilerin yaş çay alım yerlerinin yanı sıra mesai saati gözetmeksizin çay fabrikalarına da direkt yaş çay satışı yapabileceklerini duyurdu.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından alınan devrim gibi kararla yaş çay üreticileri gece gündüz demeden istedikleri saatte direkt olarak fabrikaya da çay satışı yapabilecek. Karar, ÇAYKUR tarafından üreticilere SMS yoluyla bildirildi.

Üreticilerin günün 24 saatinde çay fabrikalarına direkt çay satışı yapabileceklerini bildiren ÇAYKUR’dan üreticilere gönderilen kısa SMS’te “Değerli üreticilerimiz; 2023 yılı ikinci sürgün çay alımlarımız devam etmektedir. İsteyen üreticilerimiz istedikleri saatlerde direkt fabrikalarına da yaş çay satışı yapabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.

Yaş çay üreticileri hasat ettikleri yaş çayları ÇAYKUR tarafından belirli bölgelerde kurulan yaş çay alım yerlerine getirerek belirlenen alım saati içerisinde satışını gerçekleştiriyordu. Burada toplanan yaş çaylar ise kamyonlarla ÇAYKUR Çay Fabrikalarına taşınıyordu.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27 Yorum