ÇAYKUR’dan Güneydoğu Atağı

ÇAYKUR’dan Güneydoğu Atağı
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Güneydoğu illerinde yabancı çaya olan ilgiyi azaltıp ÇAYKUR çayı tüketimini arttırmak amacıyla bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, kuru çay satışı başta olmak üzere ÇAYKUR ürünlerinin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde pazar payının artırılarak tüketiminin artması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgede kuru çay tüketimini artırmak için kısa bir süre önce Mezopotomya Çayını satışa sunan ÇAYKUR’da Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, yeni hedefler belirleyip bu hedefleri gerçekleştirebilmek adına bölgede çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Alim, bölgenin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu illerden Şanlıurfa ve Diyarbakır bayilerine ziyarette bulunarak yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

2019 yılının değerlendirmesinin yapılıp 2020 yılı hedeflerinin görüşüldüğü ziyaretlerde, ayrıca bölge illerinde çay satış mağazalarının açılması ile yeşil çay pudrası (Matcha çayı) için çalışmalar da değerlendirildi.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-guneydogu-illerinde-yabanci-caya-olan-ilgiyi-azaltip-caykur-cayi-tuketimini-arttirmak-amaciyla-bolgede-calismalarini-araliksiz-surduruyor.--(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-guneydogu-illerinde-yabanci-caya-olan-ilgiyi-azaltip-caykur-cayi-tuketimini-arttirmak-amaciyla-bolgede-calismalarini-araliksiz-surduruyor.--(1).jpg