Çaykur’dan Hayal Kırıklığı Yaratan Mesaj!

Çaykur’dan Hayal Kırıklığı Yaratan Mesaj!
Çaykur, üreticilerin cep telefonlarına öyle bir mesaj gönderdi ki mesajı okuyan üreticiler hem hayal kırıklığına uğradı hem de Genel Müdür Sütlüoğlu’nun hoyratça yaptığı masrafa tepki gösterdi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun Çaykur’a 3500 mevsimlik işçi alınacağını 13 Ocak 2015 tarihinde açıklamasının ardından Çaykur’dan müjdeli haberi bekleyen üreticiler, Çaykur’dan cep telefonlarına gönderilen mesajla hayal kırıklığına uğradı. Zira, mesajda mevsimlik işçi alımını bekleyen onbinleri sevindirecek bilgi yerine Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun milletvekilliği hayali dolayısıyla kendi reklamını içeren vatandaşların dini duygularını sömürmeye çalışan mesaj yer aldı.

MEVSİMLİK İŞÇİ HABERİ BEKLEYEN ÜRETİCİYE REKLAM MESAJI

caykurdan-cuma-mesaji.jpg

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun görevde bulunduğu 2011 – 2012 ve 2013 yıllarında Çaykur’un 178 Milyon TL. zarar etmesinin nedenini bir türlü açıklayamayan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaklaşan milletvekilliği seçimleri öncesi yeniden milletvekilliği adaylığı nedeniyle Çaykur’un kaynaklarını kişisel reklam aracı olarak kullanmaya devam ediyor.

Son birkaç aydır yerel, bölgesel ve ulusal televizyon kanallarında boy boy yer alıp Çaykur kaynakları üzerinden reklamını yapmaya çalışan Genel Müdür Sütlüoğlu, Çaykur’un üreticileri bilgilendirmek amacıyla satın aldığı toplu sms mesajlarını da kendi reklamı için kullanmaya başladı.

İMDAT SÜTLÜOĞLU KENDİ REKLAMLARINI ÇAYKUR KAYNAKLARIYLA YÜRÜTÜYOR

Genel Müdür Sütlüoğlu tarafından Çaykur’un mesaj paketinden on binlerce hatta yüz binlerce üreticinin cep telefonlarına gönderilen kısa mesajla Genel Müdür Sütlüoğlu kendi reklamını din üzerinden yaparken, mesajda “Cumanız mübarek olsun. İmdat Sütlüoğlu.” ifadelerine yer verildi.

Cep telefonlarına gönderilen mesajı okuyan üreticilerden bazıları ise Çaykur'un kaynaklarının kişisel menfaat uğruna kullanılmasına tepki göstererek, "Çaykur'u tarihin zararına uğratanlar kişisel menfaatlerini bir yana bırakıp Çaykur'un menfaatleri için çalışsa daha iyi olur." dedi.

caykur-mesaji.jpg