ÇAYKUR’dan İstanbul’a 10 Yeni Bayilik

ÇAYKUR’dan İstanbul’a 10 Yeni Bayilik
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından ÇAYKUR’un kuru çay satışlarını artırmak için ülke genelinde başlatılan çalışmalar kapsamında İstanbul’a 10 yeni bayilik verildi. Ülke genelinde bayi sayılarının da artacağı öğrenildi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, “Türkiye’de ÇAYKUR çayı içilmeyen ev kalmasın” parolasıyla ÇAYKUR’un kuru çay satışlarını artırmak için ülke genelinde yeni bayilik çalışmaları başlattı. Bu çalışmalar kapsamında ülke nüfusunun yüzde 20’sinin yaşadığı metropol şehir İstanbul’da da düşen kuru çay satışlarının artırılması amacıyla İstanbul’a 10 yeni bayilik anlaşması yapıldı.

3. sürgün yaş çay alımlarını üreticilerin çayını kendilerinin hasat edebilmesi için günlük sürdüren ÇAYKUR’da Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bir taraftan fabrikaları denetlerken diğer taraftan da bölge pazarlama müdürlüklerine ziyaretler gerçekleştirip bayilerle değerlendirme toplantıları düzenliyor. Kuru çay ile ÇAYKUR ürünlerinin satışlarının artırılması, hedeflerin belirlenmesi, bayilerin görüş ve önerilerinin alındığı ve vatandaşların talep ve şikayetlerinin de değerlendirildiği toplantılarda İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki bölge bayileriyle daha önce bir araya gelen Genel Müdür Vekili Alim’in bu sefer ki durağı geçen yıl kuru çay satışlarının önemli bir oranda düştüğü metropol şehir İstanbul oldu. Bölge pazarlama müdürlüklerine gerçekleştirdiği değerlendirme ziyaretleri kapsamında İstanbul Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Alim, bölge bayileriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi. Kuru çay satışlarının düşüş nedenleriyle, yapılacak çalışmalar ve hedefler doğrultusunda kuru çay satışlarıyla ÇAYKUR ürünlerinin satışlarının artırılması için izlenecek yolların değerlendirildiği toplantıda, bayilerin görüş ve önerileri alındı. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler değerlendirildi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in ülke genelinde kuru çay satışlarının artırılması yönünde tüm yurtta yeni bayilik çalışmalarına devam edeceği ve bu kapsamda İstanbul’da 10 yeni bayilik anlaşması yaptığı bilgisine ulaşıldı.

ÇAYKUR’DAN REKOR YAŞ ÇAY ALIMI

Öte yandan yaş çay alımlarını sürdüren ÇAYKUR’un 3. Sürgünde 10 Eylül tarihi itibariyle 175 bin ton, 2018 yılı içerisinde ise aynı tarih itibariyle son yılların rekorunu kırarak 668 bin ton yaş çay aldığı öğrenildi.

caykur’da-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim-istanbul-bolge-bayiliginde-1.jpg