Çaykur’dan sanata destek

Çaykur’dan sanata destek
T.C. Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla Hatay’da düzenlenen Antakya Medeniyetler Buluşması Film Festivali’ne Çaykur damgasını vurdu.

Dünyanın ikinci büyük  mozaik müzesi olan Antakya Arkeoloji  Müzesi’nde düzenlenen davet toplantısından sonra,  Meclis Kültür Merkezi’nde festivalin açılış töreni yapıldı. 

Kültür Bakanlığı’ndan sonra  festivale en büyük desteği veren Çaykur’a sonsuz teşekkürlerini sunan festival Başkanı Kıvanç Amber ,daha sonra Çaykur’u temsilen törende hazır bulunan Mersin Pazarlama Bölge Müdürü Mehmet Aygün’ü davetlilere hitap etmesi için sahneye davet etti.

Salonu dolduran davetlilere  Türk Çayı ve Çaykur’un ürünlerindeki farklılıklar hakkında özet bilgi veren  Aygün, “ Türkiye’de çayın hamisi olan Çaykur, asli görevlerini yerine getirirken diğer taraftan da  bu tür faydalı faaliyetlere de elinden  gelen katkıyı sağlamayı görev kabul etmektedir” dedi. 

1.20091210205538..jpg

Törende festivale katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara plaket takdim edildi. Çaykur’a verilen plaketi Mersin Pazarlama Bölge Müdürümüz Mehmet Aygün aldı.

5 Aralık tarihinde başlayan festival 11 Aralık tarihinde sona erecek. 22’si yabancı olmak üzere 53 filmin yarışacağı festivale Antakyalılar büyük ilgi gösterdi.

Öte yandan Antakya Şehir Meydanı’nda Tarihi Ulu Camii önünde konuşlanarak faaliyet gösteren Çaykur’un Tanıtım ve Reklam Tırı da büyük ilgi görüyor. Antakyalıların yanı sıra Suriye’den ülkemize gelen Arap turistler de Çaykur’un ikramına ilgi göstererek Türk çayını tattıktan sonra memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

2.20091210205552..jpg