Çaykurspor ile Çaykur Rizespor Arasında Altyapı Ortaklık Protokolü İmzalandı

Çaykurspor ile Çaykur Rizespor Arasında Altyapı Ortaklık Protokolü İmzalandı
Çaykur Rizespor Kulübü ile Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR)'un futbol takımı olan Çaykurspor Amatör Futbol Kulübü arasında altyapıda işbirliği protokolü imzalandı.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in makamında gerçekleşen alt yapıda işbirliği protokolüne, yönetim kurulu Üyeleri Serkan Karavin ve Sadullah Köse ile Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve Mahir Biberoğlu birlikte imza attılar. 

Altyapıda işbirliği protokolü imza töreninde Altyapı Sorumlusu Serkan Karavin, “Çaykur ve Çaykurspor Kulübü bizim ailemizdir, evimizdir. Çaykur Gene Müdür Vekili Sayın Yusuf Ziya Alim ve yine uzun zamandır kulübümüz yönetiminde görev yapan Süleyman Pınarbaş ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, bundan böyle, Rize Belediyemiz spor kulübü dahil olmak üzere alt yapıda var olan güçlerimizi entegre etme kararı almış olduk. Çünkü artık bütün kulüpler kendi şehirlerinde var olan öz varlıklarına dönüyorlar. Artık daha ciddi dayanışma içinde güçlerimiz birleştirerek geleceğin sporcularını altyapılarımızdan yetiştirmiş olacağız. Yapmış olduğumuz 12 maddelik protokolle, ilimizin güçlü kurumları olan spor kulüplerimizle altyapıda güçlerimizi birleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Çaykur Rizespor altyapısı için çok amaçlı yeni altyapı tesislerimiz 2020 yılı başında hizmete girecektir. Bu iş birliğimiz ve dayanışmamız sonucunda alt yapıdan geleceğin önemli sporcularını çıkarmayı hedefliyor olacağız. Bunun için okullarımızı tarıyor ve yetenekli gençlerimizi tespit ediyoruz.  Rizespor’umuzun şehrimize kazandırmış olduğu sosyal ve ekonomik değerin çok daha güçlü olması için, birlikte hareket etmenin getireceği başarı ile kazanacak olan şehrimiz ve genç sporcularımız olacaktır. O nedenle diyoruz ki 'Birlikten kuvvet, kuvvetten zafer doğar'" şeklinde konuştu. 

Protokol imza töreninin ardından, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ve yardımcılarına Yeşil Mavili kulubün forması hediye edildi. 

caykurspor-ile-caykur-rizespor-arasinda-altyapi-ortaklik-protokolu-imzalandi-(1).jpgcaykurspor-ile-caykur-rizespor-arasinda-altyapi-ortaklik-protokolu-imzalandi-(3).jpgcaykurspor-ile-caykur-rizespor-arasinda-altyapi-ortaklik-protokolu-imzalandi-(2).jpgcaykurspor-ile-caykur-rizespor-arasinda-altyapi-ortaklik-protokolu-imzalandi-(4).jpg