ÇAYKURSPOR Rafting Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Tunceli’ye Uğurlandı

ÇAYKURSPOR Rafting Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Tunceli’ye Uğurlandı
Çaykurspor Rafting U19 ve U23 takımları, Tunceli’de gerçekleşecek olan R4 Rafting Türkiye Şampiyonası ikinci ayak yarışmalarına katılmak üzere bu kente uğurlandı.

Çaykurspor Rafting U19 ve U23 takımları, 23-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tunceli İli Munzur Çayında gerçekleşecek olan, R4 Rafting Türkiye Şampiyonası ikinci ayak yarışmalarına katılmak üzere Çaykur Genel Müdürlüğü önünden, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ve Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş tarafından tebrik ve başarı dilekleriyle uğurlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tunceli Valiliği, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Tunceli Belediyesi tarafından organize edilen R4 Rafting Türkiye Şampiyonası ikinci ayak yarışmaları için Çaykur Genel Müdürlüğü önünde, Çaykurspor Rafting takımı Antrenörü Rıza Avcı ve beraberinde 13 sporcuyu uğurlama töreninde konuşan, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, ‘’Çaykurspor Rafting takımlarımız ülkemizin ve bölgemizin en güçlü takımlarından olup, yıllardır yurt içi ve yurt dışındaki uluslararası müsabakalarda ülkemize, Rizemize ve Kulübümüze çok önemli şampiyonluk kupaları kazandırmışlardır. Rafting Kulübümüz yurt dışı uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi temsilen yapılan milli takım yarışmalarında onlarca milli olmuş rafting sporcularımızı kazandırmış ve kazandırmaya devam etmektedir. Siz başarılı sporcularımıza bu mübarek Ramazan ayında, Tunceli İli Munzur çayında gerçekleşecek olan şampiyonluk yarışlarında üstün başarılar diliyorum. İnşallah Rize’ye, sağlıklı ve mutlu bir şekilde Türkiye şampiyonu olarak dönmenizi Allah’tan diliyorum. Sizleri şimdiden tebrik ediyorum.“ dedi.

caykurspor-rafting-takimi-turkiye-sampiyonasi-icin-tunceli’ye-ugurlandi-1.jpg