Çaykur’un 1500 Mevsimlik İşçi Alım Başvuru Tarihi Belli Oldu

Çaykur’un 1500 Mevsimlik İşçi Alım Başvuru Tarihi Belli Oldu
Çaykur’un 1500 mevsimlik erkek işçi alımını gerçekleştireceği iş başvuru tarihleri belli oldu.

Çaykur’un 1500 mevsimlik erkek işçi alımında bölgesel alım yapılabilmesi için gerekli olan yönetmelik değişikliğinin Cuma günü yapılarak Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından mevsimlik işçi alımı için iş başvurularının 9 Mayıs Salı günü başlayacağı öğrenildi. İş başvuruları 10 gün sürecek.

En az ilkokul mezunu (İlkokul ve üzeri okullardan mezun) olan erkeklerin başvuruda bulunacağı Çaykur 1500 mevsimlik işçi alımlarında iş başvuru tarihi başlangıcı itibariyle Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun ikametgahlarında olanlar kendi illerindeki Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüklerine 9 Mayıs Salı gününden itibaren başvuruda bulunabilecek. Ayrıca bu 4 il ikametgahında bulunan erkek vatandaşlar İşkur’un internet sitesi www.iskur.gov.tr den de başvurularını kendi illeri için yapabilecek. 

Bayanlar ve engelli vatandaşların başvuruda bulunma hakkı bulunmuyor.

BAŞVURULAR 10 GÜN SÜRECEK ACELE EDEREK İZDİHAMA NEDEN OLMAYIN

Başvuruların 10 gün sürecek olmasından ve internet üzerinden de başvuru yapılabilecek olmasından dolayı vatandaşların İşkur İl Müdürlükleri önünde izdihama sebep olmamaları için acele etmemeleri önemle rica olunur.

Rize ikametgahında olanlar Rize için, Artvin ikametgahında olanlar Artvin için, Trabzon ikametgahında olanlar Trabzon için ve Giresun ikametgahında olanlar da Giresun için başvuruda bulunabilecek.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Kiraz: ÇAYKUR'a 1500 İşçi Alımı 9 Mayıs’ta Başlıyor

Çaykur'un 1500 Mevsimlik İşçi Alımı Başvuruları Başlıyor