Çaykur'un Çay Eksperi İşçi Alımlarında Son Durum

Çaykur'un Çay Eksperi İşçi Alımlarında Son Durum
Çaykur’un çay eksperi mevsimlik işçi alımında başvuruda bulunan 190 çay eksperi adayına diploma teslim etmede tanıdığı süre 1 Nisan Cuma günü sona eriyor.

ÇAYKUR’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun’daki fabrikalarında mevsimlik işçi statüsünde çalıştırılmak üzere Meslek Yüksek Okullarının Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümünden mezun Önlisans düzeyinde KPSS şartı olmadan alacağı 175 adet Çay Eksperi ile önceki alımda 2 kişinin diploma şartına uymamasına, 1 kişinin de bilgilerinde hata bulunmasına rağmen başvuruda bulunduğundan elenmesiyle alınacak çay eksperi sayısı 178’e yükselmişti.

Çaykur, başvuruda bulunan 190 adaydan geçtiğimiz günlerde diplomalarını istemişti ve o sürenin 1 Nisan Cuma günü sona ereceği öğrenildi.

Bazı adayların henüz Çaykur’a diplomalarını teslim etmediği ve kalan sürede de teslim etmezse veya diplomaları uygun değilse çok büyük bir ihtimalle başvuruda bulunmak için yeterli diplomaya sahip olup başvuruda bulunan tüm çay eksperi adaylarının işe girmesi kesinleşecek.

Çaykur’un konu hakkındaki kesin sonucu 4 Nisan Pazartesi günü açıklaması veya adaylara bildirmesi bekleniyor.