ÇAYÜDAD Başkanı Mavi: ÇAYKUR, Yusuf Ziya Alim’e Teslim Edilmeli

ÇAYÜDAD Başkanı Mavi: ÇAYKUR, Yusuf Ziya Alim’e Teslim Edilmeli
Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, ÇAYKUR’un selameti için Genel Müdürlüğe Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim’in atamasının yapılması gerektiğini kaydetti.

ÇAYÜDAD Başkanı Mustafa Mavi, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim’in atamasının yapılmasının ÇAYKUR ve çay üreticisinin selametine olacağını ifade etti.

Mavi, yaptığı açıklamada, “Bölgemizin tek güvence kaynağı olan ÇAYKUR’daki gelişmeler üretici olarak bizleri kaygılandırmaktadır. Son olarak Ekrem Yüce’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Sakarya’ya gönderilmesi ÇAYKUR’u yine bilinmezlere sürüklemektedir. Dernek olarak yakınen takip ettiğimiz ÇAYKUR’un yönetim kurulu ve genel müdürlüğüne ÇAYKUR’un durumunu iyi bilen, kendini ispatlamış birinin atanmasını bekliyoruz. Bunun için uzun zamandır birlikte çalıştığımız, ÇAYKUR’un her kademesinde görev almış, liyakatlı, ehliyetli ve hakkaniyetli biri olan, yöremizin evladı Yusuf Ziya Alim Beyin atanması tüm üretici ve yetkilileri memnun edecektir. Eski ve yeni genel müdür arasında görev yapan sayın Alim bu kısa sürede kendini bir kez daha ispatlamıştır. 210 bini aşkın çay üreticisinin ve ÇAYKUR’un selameti için ÇAYKUR, Yusuf Ziya Alim’e teslim edilmeli ve ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim olsun diyoruz” dedi.