ÇAYÜDAD Başkanı Mavi: Depremzedeleri Rize'de Misafir Etmek İstiyoruz

ÇAYÜDAD Başkanı Mavi: Depremzedeleri Rize'de Misafir Etmek İstiyoruz
Çay Üreticileri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Mavi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremde depremzedeleri Rize’de misafir etmek istediklerini söyledi.

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı ve Rize Ziraat Odası Başkan Adayı Mustafa Mavi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremden 13 milyon dolayında insanın etkilendiğini belirterek, çay üreticileri olarak depremden etkilenen vatandaşları Rize’de misafir etmek istediklerini Vali Kemal Çeber’e ilettiklerini kaydetti.

Mavi, meydana gelen depremin milletçe içimizi acıttığını kaydederek, “Gün birlik, dayanışma günüdür. Büyük bir afetle karşı karşıyayız. Vatandaşlar olarak hepimizin üzerine düşen görev ve sorumluluğumuz var. Bu kapsamda bizler de çay üreticileri olarak bölgemizde boş evlerimizde depremden etkilenen ve olumsuz hava koşullarında bulunan vatandaşlarımızı misafir etmek, evlerimizi depremden etkilenen vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. Çay üreticileri olarak her türlü desteğe hazırız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mavi, deprem bölgelerine gönderilecek malzeme yardımlarından ziyade nakdi yardımların daha kullanışlı olacağını ve vatandaşların Türk Kızılay ve AFAD Başkanlığınca açılan hesaplara para yardımında bulunmalarının depremzedelere daha erken ulaşacağından daha faydalı olacağını kaydetti.

Mavi, ÇAYÜDAD olarak Türk Kızılay’a ait banka hesaplarına nakdi yardımda bulunduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum