Cenazeye geldi, kazada hayatını kaybetti

Cenazeye geldi, kazada hayatını kaybetti
Ordu’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Durugöl Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kazada hayatını kaybeden sürücünün Kazakistan’da çalıştığı ve yeğeninin cenazesi için geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’dan Ordu istikametine giden Fahri Keskin idaresindeki 52 DH 209 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen Hamza A. yönetimindeki 52 LD 065 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada Fahri Keskin, Hamza A. ve minibüste bulunan Selami A. ile Coşar A. yaralandı.

cenazeye-geldi,-kazada-hayatini-kaybetti-1.jpg

Yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri kalbi duran Fahri Keskin’i 15 dakika kalp masajı yaptıktan sonra Medikal Park Ordu Hastanesi’ne kaldırdı. Diğer yaralılar ise tedavi edilmek üzere Ordu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Fahri Keskin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Acı haberi alan Keskin’in akrabaları ise Medical Park Ordu Hastanesi'ne akın etti.

Fahri Keskin’in Kazakistan’da çalıştığı, geçtiğimiz günlerde Antalya’da evinde intihar eden Astsubay Ahmet Serkan Keskin’in dayısı olduğu ve cenazeye katılmak için Ordu’ya geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

fahri-keskin-kazada-oldu.jpg

cenazeye-geldi,-kazada-hayatini-kaybetti-2.jpg

cenazeye-geldi,-kazada-hayatini-kaybetti-3.jpg

cenazeye-geldi,-kazada-hayatini-kaybetti-4.jpg