Cenk Ahmet, K.Erciyesspor'da

Cenk Ahmet, K.Erciyesspor'da
Ç.Rizesporlu Cenk Ahmet, Antalyaspor ile anlaşamadı ancak bir başka Süper lig ekibi olan K.Erciyesspor ile anlaştı.

MP Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’in, Ç. Rizespor'dan Cenk Ahmet'i kadroya kattığımız açıklamasının ardından tarafların anlaşamadıkları ve bugün Cenk Ahmet Alkılıç’ın K.Erciyesspor ile anlaştığı öğrenildi.

Ligde ilk devrede zor günler geçiren ve geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fuat Çapa ile yollarını ayıran Kayseri Erciyesspor, takımın başına tecrübeli teknik adam Hikmen Karaman’ı getirerek ikinci devreye iddalı girmek isterken ilk transferini de Ç.Rizespor’dan Cenk Ahmet Alkılıç’ı kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

ERCİYES KULUBÜ'NDEN RESMİ AÇIKLAMA

Cenk Ahmet’in K.Erciyesspor’a transferi Kayseri Erciyesspor resmi Twitter hesabından de şu şekilde duyuruldu: Çaykur Rizespor'un kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç ile ve kulübü ile her konuda anlaşılmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz.

1.20140104180859.jpg

CENK AHMET: RİZE HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... DUALARINIZI ESİRGEMEYİN... ZİYA BAŞKAN VE HİKMET HOCAMIN GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM...

K.Erciyesspor’a transferiyle ilgili Cenk Ahmet ise kendi twitter hesabındaki paylaşımında; “Rize halkına bana verdiği büyük destekten dolayı çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsunnnn. Dualarınızı benden esirgemeyin. Yeni bir sayfa açtım. Ziya başkan ve Hikmet Hocanın güvenlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allahın izniyle bu güvenleri boşa çıkarmayacağım.” İfadelerine yer verdi.

2.20140104180918.jpg