"Cennet Anaların Ayakları Altındadır”...

"Cennet Anaların Ayakları Altındadır”...
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumsal yaşamın her alanında kadına verilecek yer ve değerle ülkenin kalkınmasının daha çabuk sağlanacağını belirtti.

Karal mesajında şunları kaydetti: Toplumların arka planına baktığımızda aileyi huzurlu bir şekilde idare etmesini bilen, her alanda büyük başarılar elde etmiş ve bu başarıları günümüzde de devam eden kadınlarımızı görmekteyiz." dedi.

Kadınlarımız aile kurumunun direğidir. Biz örf ve geleneklerimizle kadına tahtının yanında yer gösteren bir milletin ve “cennet anaların ayakları altındadır” diye buyuran yüce bir inancın fertleri olarak geleceğimizin şekillenişinin mimarları olmasını savunuyor ve istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı olan fedakâr kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.