Ceset bavula sığmayınca testereyle kestim (VİDEO)

Ceset bavula sığmayınca testereyle kestim (VİDEO)
Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem Garipoğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde cinayet ile ilgili bazı soruları yanıtladı ancak ayrıntıları atladı.

Cem Garipoğlu için "Elleri ve ayakları zaman zaman titriyor" diyen polis, "Psikolojisi bozuk" yorumunda bulundu.

Kendisine sorulan soruların bazılarını yanıtlayan Cem Garipoğlu, olay günü annesinin telefonla arayarak, "Anne ben kız arkadaşımla eve geleceğim, evden ayrıl" dediğini söylediği öğrenildi.

"Bir anda gelişti"

Ardından okuldan aldığı arkadaşı Münevver Karabulut ile evlerine gittiklerini söyleyen Cem Garipoğlu'nun cinayet olayının bir anda geliştiğini anlattı. Garipoğlu'nun cinayetin nedeni ve cinayet anı ile ilgili sorulara cevap vermediği, "Çok üzgünüm o ölmeseydi de ben ölseydim" dediği belirtildi.

"Ceset bavula sığmadığı için... "

Garipoğlu'nun, Münevver'in cesedini bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koyduğunu söylediği kaydedildi.

Etiler'deki cesedi bıraktığı yeri rasgele seçtiğini söyleyen Gripoğlu, "Olayda satanizm yok. Bahçeşehir'deki evde 700 bin dolar yoktu. Yurtdışına çıkmadım. Bilmediğim bir yere bilmediğim bir kişi götürdü ve bahçeli bir evde tutuldum." dediği öğrenildi.

Münevver'i okuldan almış

Emniyet görevlileriyle sohbeti sırasında, Münevver Karabulut'u olay günü okulundan aldığını anlattığı bildirildi. Karabulut'u evine götürdüğünü anlatan Cem, olaydan sonra firari olduğu süre içerisinde ise hiç yurtdışına çıkmadığını, bilmediği bir yere tanımadığı bir kişi tarafından götürüldüğünü söylediği belirtildi.

Garipoğlu'nun kaldığı bahçeli evde gündemi sürekli takip ettiğini ifade ettiği kaydedildi.

İlk haber Başbakan'a verildi

Cem Garipoğlu'nun teslim olduğu anda Vali Muammer Güler tarafından ilk olarak Başbakan Tayyip Erdoğan'a bilgi verildiği belirtildi. Erdoğan'nın Muammer Güler'den Cem Garipoğlu'nun teslim olması sürecini sağlayan Hüseyin Çapkın ve ekibine teşekkür ettiğini iletmesini istediği öğrenildi.

Cem Garipoğlu'nun sorulan sorular karşısında elleri ve ayaklarının titrediği zaman zaman titrediği ve psikolojisinin düzgün olmadığının gözlendiği bildirildi.