Cesur, Asker Abilerine Kavuştu

Cesur, Asker Abilerine Kavuştu
Gaziantep'te karakol önünde aracın çarparak yaraladığı köpek "Cesur', 17 gün süren tedavisinin ardından önce sağlığına ardından da kendisine bakan...

Gaziantep'te karakol önünde aracın çarparak yaraladığı köpek "Cesur', 17 gün süren tedavisinin ardından önce sağlığına ardından da kendisine bakan Mehmetçik'e kavuştu.

Gaziantep'İn İslahiye ilçesinde bulunan Ortaklı Jandarma Karakolu Komutanı Jandarma Kd. Bşcvş. Tekin Karslı'nın yavruyken arkadaşından aldığı ve "Cesur" ismini verdiği köpeğe, 28 Kasım 2017 tarihinde karakol önünden geçen bir araç çarptı. Kazada ayağı kırılan köpek, askerlerin ve hayvanseverlerin yardımı ile Canlı Hayatı İyileştirme Derneği (CAHİDE) yönetim kurulu üyesi Cemal Güneş Tosun tarafından alınarak veterinere götürülmüştü. Cesur'un tedavisine Gaziantep'teki hayvan kliniğinde devam edilmişti. Tedavi sürecinde köpeğin sahiplerini bulmaya çalışan hayvanseverler, köpeğin jandarma karakol komutanlığı önünde kaza geçirdiğini ve hayvana Ortaklı Jandarma Karakol Komutanlığı'nda bakıldığını belirledi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

17 günde tamamen iyileşen köpek, önce sağlığına daha sonra ise sahiplerine kavuştu. Tedavisinin ardından yine hayvan severler tarafından Jandarma Komutanı Tekin Karslı'ya teslim edilen Cesur, komutan Tekin Karslı ve askerleri tanıyarak, sevinç gösterisinde bulundu. Karslı ve askerler köpeğe sarılarak, hasret giderdi. Büyük sevinç yaşayan askerler, hayvanseverlere de gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

Duygusal anlar yaşandığı kavuşmanın ardından Cesur, karakolda koşarak, eskisi gibi üniformalı arkadaşları ile oynamaya başladı.

(Bekir Şentürk/İHA)

Cesur, Asker Abilerine Kavuştu

Cesur, Asker Abilerine Kavuştu

Cesur, Asker Abilerine Kavuştu

Kaynak:IHA