Çetin Keçeli Çayeli'ni Karış Karış Dolaşıyor

Çetin Keçeli Çayeli'ni Karış Karış Dolaşıyor
CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Çetin Keçeli, Çayeli'yi karış karış dolaşıyor. Vatandaşların sorunlarını dinliyor. Keçeli, bugün Erenler, Sefalı Köylerindeydi...

Çayeli'nin Sefalı Köyünde halkla buluşan Keçeli, heyelandan evleri zarar gören vatandaşların mağduriyetinin giderilmediğini gördüklerini, bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek, "Evin önü arkası göçmüş ama Afad yetkilileri gelip buradaki insanların evleri için bir rapor vermemişler. İnsanlar ölüm tehlikesi altında mecburen hasarlı evlerinde oturmak zorunda bırakılmış. CHP iktidarında heyelan mağduru vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayacağız. Devletin asli görevi de öncelikle vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaktır." diye konuştu.

keceli-rize.jpg

SENTETİK SAHALAR GERÇEK ÇİM OLACAK

Çayelispor tesislerine giderek, altyapı takım antrenmanını izleyen ve kulüp yetkililerinden Çayelispor hakkında bilgi alan Keçeli, Çayeli'ndeki ve diğer tüm ilçelerdeki sentetik sahaların sporcu sağlığı açısından uygun olmadığını belirterek, "Artık dünyada terk edilen sentetik sahalar, sporcu sağlığına uygun değil. Bu nedenle bu sahaların tamamen yenilenerek gerçek çim yapılmasını sağlayacağız." dedi.

12-003.jpg22-013.jpg