Çetin Keçeli: CHP'yi Rize'de 1. Parti Yaparak Rize'yi 2-1 Kazanacağız

Çetin Keçeli: CHP'yi Rize'de 1. Parti Yaparak Rize'yi 2-1 Kazanacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Rize 2. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Çetin Keçeli, CHP’yi Rize’de 1. Parti yapmak için geldiklerini ifade ederek, Rize’yi 2-1 kazanacakları iddiasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı basın toplantısında Rize 2. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Çetin Keçeli, görevlerinin Rize’de partinin oy oranlarını artırmak olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet Halk Partisi’ni 1. Parti çıkarmaya geldiklerini ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 okunun burada 40 yıl sonra en az 2 milletvekili kazanacak düzeyde oy alacağına inandığını söyledi.

cetin-keceli-konusma-yaparken.jpg

Rize’de bir restoranda düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Keçeli, kentte bulunduğu 15 günlük süre içerisinde partiye olan ilginin arttığını gördüğünü kaydederek, “Bu 15 günlük süre içerisinde gördüğüm kadarıyla burada partimize olan ilgi bir hayli artmış durumda ve çok önemli katkı sunan değerli insanların da bulunduğu bir hemşehricilik ruhu içerisindeyiz. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 okunun burada 40 yıl sonra en az 2 milletvekili kazanacak düzeyde oy alacağına inanıyorum. Biz burada bugün Rizespor galip gelir mi bilemem ama inşallah galip gelir. Biz (CHP) 2-1 kazanacağız diye düşünüyorum ben. Burada oylarımızı en az yüzde 100 artıracağız ve birinci parti olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat, hukuk ve laiklik düzeni içerisinde amel defterini burada yerleştireceğiz Cumhuriyetin kazanımlarını tekrar başta Rize olmak üzere Türkiye’nin her tarafına yayacağız. Hedefimiz, ülkenin sosyal kesimleri arasındaki farklılığının kapatılması ve refah düzeyinin artırılmasıdır. Her katman kesime yapılacak olan bir takım yardımlar ve sunulacak öneriler ekonomi programımızın içerisinde vardır. Daha geniş kapsamlı öğleden sonraki toplantıda açıklayacağım. Burada biz Cumhuriyet Halk Partisi’ni 1. Parti çıkarmaya geldik. O bakımdan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

cetin-keceli-mesut-rakici-kemal-koymen-ali-sahinler.jpg