Çetin Keçeli İddialı Geliyor

Çetin Keçeli İddialı Geliyor
CHP Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Çetin Keçeli, katıldığı canlı yayın programlarında adaylığına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

CHP Genel Merkezine başvurusunu yapan Avukat Çetin Keçeli, aday olması ve seçilerek TBMM’ye girmesi halinde Rize’nin eğitimdeki içler acısı halini düzeltme sözü verdi. Eğitimdeki başarı sıralamasında 81 il arasında 64. sırada bulunan Rize’nin en temel sorunu olan eğitim kalitesinin yükseltilmesinin yanısıra, Rize’nin bir diğer sorununun da plansızlık ve programsızlık olduğunu belirten Keçeli, katıldığı Kaçkar TV ve Yurt TV programlarında bölgedeki HES’lerden Yeşil Yol’a, turizmden istihdam projelerine, Rize’nin ihtiyaçlarını anlatan Keçeli, Rize iki başbakan ve bir cumhurbaşkanı çıkarmasına karşın, Rize’yi TBMM’de temsil eden siyasetçilerin bugüne kadar halkın beklentilerini karşılayamadığını ifade etti.

VEKİL ÇIKARILAMAYAN RİZE’DE ADAYLAR DEĞİŞECEK Mİ?

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin milletvekili çıkaramadığı seçim bölgelerinde adaylarını büyük oranda değiştireceğini söylediğini belirten Çetin Keçeli, üç aday adayı bulunduğunu, genel merkezin takdir etmesi halinde Rize’den milletvekili adayı olmak istediğini ve aday olması halinde kendini seçilmek için şanslı gördüğünü belirtti.

Av. Çetin Keçeli Kimdir?

1957 yılında Çayeli’de dünyaya gelen Çetin Keçeli, İstanbul Hukuk Fakültesinden 1980 yılında mezun oldu. 1983 yılında SODEP Şişli ilçe başkan yardımcısı olan Keçeli siyasi hayatını SHP ve CHP çizgisinde sürdürdü. İl Genel Meclis üyeliği, Şişli Belediye Meclis üyeliği, sanayi odası meclis üyeliği yapan Keçeli, halen İstanbul Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyesidir. 2009-2011 yılları arasında CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Keçeli, 2014 yılına kadar TOBB Yüksek Disiplin Kurulu raportör üyesi olarak görev yaptı.