Çetin Keçeli Kimdir ?

Çetin Keçeli Kimdir ?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize'den 2.sıra Milletvekili Adayı Av. Çetin Keçeli Kimdir.

1957 Rize/Çayeli doğumluğuyum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1980 yılında mezun oldum. Avukatlık mesleğinin yanı sıra 1981 yılında ticaret hayatına atıldım. Unlu mamüller sektöründe Ticaret ve Sanayi Odası'nda meslek komitelerinde görev yaptım. İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyeliği'nde bulundum. Ayrıca TOBB'un yüksek disiplin kurulu raportör üyeliğinde görev aldım. İstanbul Ticaret Borsası meclis üyeliği yaptım, Milletvekilliği Adaylığımdan dolayı görevimden ayrıldım. Ekmek İşverenleri Sendikası'nda uzun yıllar danışmanlık ve ikinci başkanlık yaptım.

Siyasete 1983 yılında SODEP'in Şişli İlçe Kurucu İkinci Başkanı olarak başladım ve 1984 yılında İstanbul İl Genel Meclis Üyesi seçildim. 1989 yılında Şişli Belediye Meclis Üyeliği'nde yer aldım. Burada Hukuk Komisyon Başkanlığı ve encümen üyeliğinde bulundum. 2009-2011 yılları arasında CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptım. Rize Vakfı kurucu üyesiyim, ayrıca Çayeli ilçemizde hizmet veren Fikri Keçeli İlkokulunun yapılmasında aile adına görev aldım. Çayeli Vakfı’nın da meclis üyesiyim.

İki erkek çocuk babasıyım. İyi derecede İngilizce biliyorum. Levent Tenis Kulübü Haysiyet Divanı'nda bulundum. Sporu ve sağlıklı yaşamı hayat felsefesi olarak benimsemiş biriyim ve 55+ yaş kategorisinde veteran tenis milli takımı aday kadrosunda yer almaktayım