Çevik’in Yerine Kayıhan Mı?

Çevik’in Yerine Kayıhan Mı?
Orduspor mağlubiyetinden sonra durum değerlendirmesi yapacağını belirtip istifa edebileceği sinyali veren Oktay Çevik'in yerine Çaykur Rizespor Yönetimi teknik direktör arayışına girdi.

Kartalspor ve Orduspor yenilgileriyle lig yarışında ağır yara alan hafta içinde de Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'a uzatmalarda yenilerek kupadan elenen Çaykur Rizespor’da ismi tartışılan Oktay Çevik’in yerine Ümit Kayıhan’ın getirileceği iddia edildi.

Üstü Kapalı Mesaj Verdi

Kupaya veda eden lig yarışında da ağır yaralar alan Çaykur Rizespor’da teknik adam Oktay Çevik’in ismi tartışılmaya başlandı. Milli maçlar nedeni ile lige verilen arada yönetimle yapacağı görüşmede istifa edebileceğini ima eden Çevik’in yerine şimdiden yeni isimler aranıyor.

Lige büyük umutlarla başlayan ancak son iki haftada Kartalspor ve Orduspor yenilgileriyle sarsılan Yeşil-Mavili takım kupada da umduğunu bulamadı. Zirve yarışında rakiplerinin gerisinde kalan Çaykur Rizespor’da yönetim kurulu yapacağı toplantının ardından yeni yol haritasını belirleyecek.

Kayıhan İlk Sırada

Teknik direktör Oktay Çevik’in Orduspor yenilgisi sonrası kendi geleceği ile ilgili bir karar vereceğini söylemesi “İstifa edeceği” şeklinde yorumlanmıştı. Bunun üzerine yönetimin de yeni bir teknik adam arayışlarına başlayacağı gelen bilgiler arasında. Oktay Çevik’in görevden ayrılmasının ardından Çaykur Rizespor yönetiminin aklındaki ilk ismin ise Ümit Kayıhan olduğu öğrenildi.

Ümit Kayıhan’ın ismi sezon başında gündeme gelmiş ancak öze dönüş projesi gerekçesi ile Oktay Çevik-Hasan Vezir isimlerinde karar kılınmıştı. Bu arada Ümit Kayıhan’a alternatif olarak ise Karşıyaka’dan ayrılan Reha Kapsal ismi düşünülüyor.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/cevikten-istifa-sinyali--10124.htm