Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Rize İçin 25 Memur Alacak

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Rize İçin 25 Memur Alacak
KPSS-2022/12: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonları atama yapılması için ÖSYM tarafından tercih alınacak. Rize’de 23’ü ön lisans, 2’si lisans mezunu olmak üzere 25 kişi istihdam edilecek.

ÖSYM KPSS-2022/12 tercihlerinin başladığını duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na sözleşmeli personel alımı için tercih başvuruları ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

Adaylar tercihlerini, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 23.59'a kadar yapabilecek.

Büro memuru istihdamı sağlanacak Rize merkez için 2 lisans mezunu alımında bulunulacak. Ön lisans mezunu olarak ise Rize merkez için 9, Ardeşen, Çayeli, Pazar için 2’şer, Çamlıhemşin, Derepazarı, Fındıklı, Güneysu, Hemşin, İkizdere, İyidere ve Kalkandere için 1’er kişi istihdam edilecek.

Genel Bilgiler

TABLO-1.  Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Sözleşmeli Pozisyonlar

TABLO-2. Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Sözleşmeli Pozisyonlar

Sözleşmeli Personel Pozisyonları İçin Aranan Nitelikler (Ön Lisans)

Sözleşmeli Personel Pozisyonları İçin Aranan Nitelikler (Lisans)

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum