Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan Rize Belediyesine Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan Rize Belediyesine Ziyaret
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı Rahmi Metin'le bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de gerçekleştirmiş olduğu toplu açılış töreni programı dolayısıyla Rize’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı Rahmi Metin ile makamında bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Rize’de yapım aşamasına gelen ve yapımı devam eden yatırımlarla ilgili Başkan Metin’den bilgiler aldı.

Bakan Kurum ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Belediye Başkanı Metin, Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi, Belediye Blokları, Millet Bahçesi, Kültür Sokağı, Sosyal Tesis projeleri ve sahilde devam eden dolgu çalışmalarının hangi aşamada olduğuna dair görsel sunum eşliğinde Bakan Kurum’a bilgilendirmede bulundu.

Ziyaret sonunda Başkan Metin, Bakan Kurum’a hediye takdiminde bulundu.

murat-kurum-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-(1).jpgmurat-kurum-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-(2).jpgmurat-kurum-rize-belediye-baskani-rahmi-metin-(3).jpg