Cezaevi Firarisi Rize'de Yakalandı

Cezaevi Firarisi Rize'de Yakalandı
Trabzon’da kasten adam yaralama suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası verilen ve tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden Dursun Ali Yavuz, Rize’de yakalandı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Sulh Ceza Hakimliği tarafından kasten yaralama suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası verilen ve tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden Dursun Ali Yavuz (34) Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Pazar ilçesinde yakalandı.Firari Yavuz, Kalkandere Cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü,  yaptığı titiz çalışmalar ve araştırmalar sonucunda cezaevinden firar eden Yavuz’un ikamet adresi olan Pazar İlçesi Suçatı Köyü Dış Kapı Mevkiinde olduğunu belirledikten sonra adrese gitti. Şahsın emniyet ekiplerini fark etmesi üzerine kaçmaya başlaması sonucu dur ihtarında bulunan emniyet ekiplerinin bu ihtarına rağmen kaçışını sürdüren Yavuz, yapılan takip sonucunda yakalanarak işlemlerin yapılması için Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradaki işlemlerin ardından Dursun Ali Yavuz,  Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

dursun-ali-yavuz-firari-yakalandi.jpg