Chp Adayları Pazar'da Tanıtıldı

Chp Adayları Pazar'da Tanıtıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Pazar ilçesinde yapılan aday tanıtım toplantısında Pazar halkıyla buluştu.

İlçede halk pazarını dolaşan CHP adayları, pazar esnafı ve vatandaşla sohbet etti. İlçede esnaf ziyareti de yapan CHP Rize Milletvekili adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Pazar'da kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı Pazar halkına teşekkür etti.

Pazar Kaymakamlığı içerisinde Belediye Konferans Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında vatandaşlarla biraraya gelen Rize'nin güleryüzlü adayları Bıyık, Ocaklı ve Eyüboğlu, vatandaşların sorularını da cevapladı.

chp-2-001.jpg

19 Nisan Pazar günü Ankara Ticaret Odası Congresium'da yapılan CHP'nin bütün milletvekili adaylarının tanıtımı ve seçim bildirgesinin açıklandığı toplantının, Türkiye'nin vizyon belgesi olarak toplumda karşılık bulduğu ve bunun Rize'de 38 yıl sonra CHP'nin milletvekili çıkararak kendini göstereceği belirtildi. Halkın ilgiyle dinlediği CHP Adayları, Pazar'da kendilerine destek sözü veren vatandaşlara teşekkür etti.

01-001.jpg

chp-rze.jpg

02-001.jpg