Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yumruklu Saldırı VİDEO İZLE

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yumruklu Saldırı VİDEO İZLE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı salonuna gitmek üzere koridorda yürüdüğü sırada yumruklu saldırıya uğradı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı salonuna gitmek üzere koridorda yürüdüğü sırada yumruklu saldırıya uğradı.Kılıçdaroğlu'nun gözlüğünün saldırı sonrası yere düştüğü belirtildi. Saldırgan, güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı.

kilicdarogluna-mecliste-yumruk.jpg

kemal-kilicdarogluna-yumruklu-saldiri.jpg

SALDIRGANIN KİMLİĞİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan kişinin kimliğinin Orhan Öven olduğu belirtildi. Öven, polise verdiği ilk ifadesinde Alperen Ocakları'na üye olduğunu ve Erzurumlu olduğunu belirtti.

orhan-oven-chp-genel-baskani-kilicdarogluna-yumruklu-saldiri.jpg

Kılıçdaroğlu’ndan saldırı açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantı salonuna gitmek üzere Meclis koridoruna yürüdüğü sırada yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu’nun gözlüğü yere düşerken, linç edilmek istenen saldırgan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı.

Daha sonra kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, bu gibi saldırıların kendisini yıldıramayacağını söyledi. CHP lideri, herkesi de sükunete çağırdı.