CHP Güneysu’da Yeni Yerine Taşındı

CHP Güneysu’da Yeni Yerine Taşındı
CHP Güneysu ilçe başkanlığı yeni binasına taşındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Rize'nin Güneysu ilçesinde yeniden yapılanma ve daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla yeni yerine taşındı. Yeni binanın açılışına CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Oğuzhan Mamati ve partililer katıldı.

CHP’nin yeni binasına taşınması nedeniyle yapılan törene, İl Başkanı Saltuk Deniz, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal Tavukçu, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe başkanları, İYİ Parti Güneysu ilçe Başkanı Oğuzhan Mamati ve partililer katıldı.

chp-guneysuda-yeni-yerine-tasindi-001.jpg

Güneysu İlçe Başkanı Mustafa Kanbur, burada yaptığı konuşmada, Güneysu’da yeni bir yapılanmaya gittiklerini kaydederek, “Güneysu’da siyaset yapmanın zorluğu var. Ama biz zorluklara alışık bir partiyiz. Daha geniş kitlelere ulaşmak için geniş bir yer tuttuk. Yapılacak ilk seçimde ilçemizde alabileceğimiz en yüksek oyu almak için arkadaşlarımla beraber var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İl Başkanı Saltuk Deniz ise, pandemi koşullarında daha geniş bir açılış yapmak istemediklerini ifade ederek, “Başkanımız partiyi daha geniş bir yere taşımış. Her ne kadar kalabalık bir tören düşünmesek te yurttaşlarımızın açılışa gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyorum. Pandemiden kurtulduktan sonra daha sık Güneysu halkıyla beraber olacağız” diye konuştu.

chp-guneysuda-yeni-yerine-tasindi.jpg