CHP Heyeti RTSO'da Ofluoğlu CHP'den Terörün Bitirilmesini İstedi

CHP Heyeti RTSO'da Ofluoğlu CHP'den Terörün Bitirilmesini İstedi
Karadeniz bölgesinde inceleme gezisine çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan heyet RTSO'ya ziyarette bulundu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden CHP Milletvekillerinden oluşan heyetle görüşen RTSO Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, ülkede güvenliğin sağlanması için siyasi çıkarlar düşünülmemesi gerektiğini belirterek, terörün ülkenin gündeminden kaldırılmasını ve ülkedeki terörün bir an önce bitirilmesini istedi. Ofluoğlu burada heyete “Tek isteğimiz terörün bitirilmesidir” dedi.

İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, İstanbul Milletvekili Melda Onur, Tekirdağ Milletvekili Candan Yücel, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bursa Milletvekili İlhan Demiröz’den oluşan heyetin RTSO ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi Rize  İl Başkanı Mehmet Aslankaya ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri de bulundu.

chp-heyeti-rtsoda-ofluoglu-chpden-terorun-bitirilmesini-istedi-1.jpg

chp-heyeti-rtsoda-ofluoglu-chpden-terorun-bitirilmesini-istedi-2.jpg

RTSO  Meclis Başkanı  Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Mercan, Murat Artan, Halit Kaspar karşılanan heyetin ziyareti konusunun da açıklama yapan İstanbul Milletvekili Süleyman Çebi “ Ziyaret amacımız, bölgede halkın, esnafın, tüccarın çalışanın sorunlarını  tespit etmektir.  Sorunlarla  ilgili raporlar hazırlayıp çözümleri için gerekli merciler nezdinde  çalışmalar yapacağız.” dedi.

chp-heyeti-rtsoda-ofluoglu-chpden-terorun-bitirilmesini-istedi-3.jpg

Terörün sona erdirilmesinden başka hiçbir sorunlarının olmadığını ifade eden RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, “İş adamları olarak sizlerden ve bütün milletvekillerimizden tek isteğimiz, tek talebimiz  terörün bitirilmesidir. Allah rızası için bitirin bu terörü. Gençlerimizin ölmesini istemiyoruz. Terörün ülkenin gündeminden kalkmasını istiyoruz. Ülkede güvenliğin sağlanması için, siyasi çıkarlar düşünülmeden sizlerden fedekarlık ve özveri bekliyoruz”  dedi.

chp-heyeti-rtsoda-ofluoglu-chpden-terorun-bitirilmesini-istedi-4.jpg