CHP Rize Adayları: CHP İktidarında Emekliler Rahat Edecek

CHP Rize Adayları: CHP İktidarında Emekliler Rahat Edecek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları, ilçe gezilerini sürdürüyor.

Bugün, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Hemşin ve Çamlıhemşin’de halkın sorunlarını dinledi, 7 Haziran’da CHP’nin iktidar olacaklarını kaydederek iktidar olduklarında neler yapacaklarını anlattı.

EMEKLİLERE ÇİFTE İKRAMİYE

CHP iktidarında en düşük emekli maaşının 1.500 TL olacağını, ayrıca Ramazan ve Kurban bayramlarında iki ikramiye verileceğini söyleyen CHP Rize Milletvekili Adayları, emeklilerin CHP iktidarında yaşanacak bir Rize’de rahat bir nefes alacağını söyledi.

chp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor1.jpg

CHP Milletvekili adayları, CHP’nin sadece emekliler için değil; toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak, esnafı, çiftçiyi, köylüyü, kadın ve gençleri de kapsayan, üzerinde uzun mesai harcanarak ortaya konulan seçim bildirgesinin, Türkiye’nin vizyon belgesi olduğunu ifade ettiler.

chp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor2.jpg

chp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor3.jpg

chp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor4.jpgchp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor5.jpgchp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor6.jpgchp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor7.jpg

chp)-rize-milletvekili-adaylari,-ilce-gezilerini-surduruyor8.jpg