CHP Rize Belediye Başkan Adayı Akyüz: Rize'de Yaşamı Güzel Kılacağız

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Akyüz: Rize'de Yaşamı Güzel Kılacağız
CHP Rize Belediye Başkan Adayı Ayhan Akyüz, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Ayhan Akyüz, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte kent merkezinde esnafı ziyaret ederek 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Akyüz, kent esnafına seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Akyüz, Rize’de bir değişim olması gerektiği yönünde kentte ciddi bir kanaat oluştuğunu ifade ederek, göç veren bir şehirden geleceğe şimdiden sağlıklı bir şekilde hazırlanan, cazibe merkezi haline gelen bir kenti hep birlikte yeniden inşa edeceklerini belirtti.

Rize’de sorunlarının çözümü için söz veren Akyüz, hiç kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşümü yeni rantlar yaratmak için değil kentlerin geleceğe dönük yapılandırılması için kullanacaklarını kaydetti ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışarak Rize’de yaşamı güzel kılacaklarını ifade etti.

ayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(2).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(4).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(3).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(5).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(6)-001.jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(7).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(9).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(10).jpgayhan-akyuz-secim-ziyaretleri-rize-(1).jpg