CHP Rize İl Başkanı Deniz: Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun Yakın Zamanda Rize Ziyareti Bulunmuyor

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun Yakın Zamanda Rize Ziyareti Bulunmuyor
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın tarihlerde Rize ile ilgili bir ziyaret programının bulunmadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, geçtiğimiz yıl yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kalınan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rize ziyaret programının gerçekleştirileceği tarihin henüz belirlenmediğini ve yakın zamanlarda böyle bir ziyaret programının bulunmadığını söyledi.

İl Başkanı Deniz, yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Beyfendi geçtiğimiz yılın başlarında Rize'nin de aralarında bulunduğu 24 ile bir ziyaret programı düzenlemeyi planlamıştı. Ancak koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu ziyaret programı ileri bir tarihe ertelenmişti. Pandemi süresinin devam etmesi ve Rize'nin haftalık 100 bin kişide görülen vaka oranı en yüksek seyreden 5 il arasında yer alması nedeniyle de yakın zamanlarda böyle bir programımız bulunmamaktadır. Pandemi, sürecinin sona ermesinin ardından normal hayata döndüğümüzde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilimizde ağırlamak için yeniden Sayın Genel Başkanımızın programı doğrultusunda program çalışmalarımıza başlayacağız. Ancak şu an böyle bir programımız bulunmuyor. Sayın Genel Başkanımızın Rize programının kesinlik kazandığı zaman kamuoyuyla bu bilgiyi paylaşacağız."

İl Başkanı Deniz, bir an önce normalleşmeye dönülmesi için hemşehrilerinden maske, mesafe ve hijyen kurallarına özenle dikkat etmelerini istedi.