CHP Rize İl Başkanı Deniz'den İsmail Türüt Tepkisi: Bizim için yok hükmündedir

CHP Rize İl Başkanı Deniz'den İsmail Türüt Tepkisi: Bizim için yok hükmündedir
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İstanbul'da düzenlenen RİDEF'in programında Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu hakkında 'Kemal'i postaladım, sıra bunda' sözlerini sarfeden İsmail Türüt'ü sert bir şekilde eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Rizeli türkücü İsmail Türüt'ü sert bir şekilde eleştirdiği açıklamasında, "İsmail Türüt, bizim için eleştirilmeye değmeyen bir türdür. Türkücü değildir. Şarkıcı değildir. Sanatçı değildir. Kim olduğunu kendisi daha iyi bilir. Bizim için yok hükmündedir." dedi.

İl Başkanı Deniz, açıklamasında, "Kendisini şarkıcı/türkücü zanneden ama şarkıcılığa geçememiş ve bizim için yok hükmünde olan, adını anmanın bile bize çöp gibi geldiği birisi, bugün gene aşağılık kompleksine girmiş... Eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu için terbiye ve ahlak dışı kelimeler kullanmış; “Kemal'i postaladım, sıra bunda" demiş!
Sen kimsin, nesin, cürmün ne senin?
Hayatında el-etek öpmekten, yağdanlık gibi gezmekten başka ne yaptın da racon kesiyorsun?
Senin gibileri biliriz, omurganız yoktur! Yakında, 'beni yanlış anladınız' der özür dilersin.
Bu saygısız kelimeleri yutarsın.
Ayrıca, 'bizim bahçemize rüzgar eken fırtınayı biçer' demişsin... Evet, senin bahçene rüzgar ektik ne yapacaksın İsmail?
İsmail Türüt, bizim için eleştirilmeye değmeyen bir türdür. Türkücü değildir. Şarkıcı değildir. Sanatçı değildir.
Kim olduğunu kendisi daha iyi bilir. Bizim için yok hükmündedir.
Biz asıl RİDEF’i eleştiriyor ve buradan çağrı yapıyoruz... Rize günleri siyasi bir arena mıdır? Siz buna nasıl izin veriyorsunuz? Hızlı bir şekilde sizden özür açıklaması yapmanızı istiyoruz..." ifadelerini kullandı.

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
49 Yorum