CHP Rize İl Başkanı Rakıcı'dan Çaykur Rizespor ve Berat Kandili Kutlama Mesajı

CHP Rize İl Başkanı Rakıcı'dan Çaykur Rizespor ve Berat Kandili Kutlama Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Çaykur Rizespor’un Süper Lig’e yükselmesi ve Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Rize İl Başkanlığı ve İlçe Örgütleri adına yayımladığı mesajda, geçen yıl Spor Toto 1. Lig’e düşen Çaykur Rizespor’un bir yıl aradan sonra yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselmesi ve Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Rakıcı, mesajında şunları kaydetti: “Geçen sezon Süper Lig'den 'haksız ve çeşitli entrikalarla' küme düşen ve bu sezon 1.Lig'de, özellikle de 2. yarıda gösterdiği başarı performansıyla Ligi Lider ve Şampiyon olarak tamamlayarak;

Bir sezon sonra, hak ettiği Süper Lig'e yeniden yükselen ve karşı kamuoyuna da gerekli mesajları veren, kentimizin yeşil-mavili renklerini tüm dünyaya tanıtan güzide kulübümüz Çaykur Rizespor'u;

Başta Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile teknik ekibi olmak üzere, Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve Yönetimi, Kulüp çalışanları ve bu başarıda emeği geçen taraftarından basın emekçilerine, çay üreticileri, işçi, esnaf ve işadamlarına kadar bütün kamuoyuna Teşekkür eder, Kutlarız!

Bu düşüncelerle, yeşil-mavili kulübümüz Ç.Rizespor'a Süper Lig'de de;

Çağdaş, Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk Devleti Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim…' sözünde vurguladığı ve göstermiş olduğu doğrultuda başarılar dileriz!

Bu itibarla ayrıca tüm halkımızın ve inananların, bütün İslam Alemine, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' söylemi doğrultusunda barış ve huzur getirmesi umuduyla, Berat Kandilini de Kutlarız!"