CHP Rize İl Başkanı ve Yöneticilerinden olay53'e Ziyaret

CHP Rize İl Başkanı ve Yöneticilerinden olay53'e Ziyaret
CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, yönetim kurulu üyeleri Deniz Varlı ve Eyüp Demir'le birlikte haber sitemizi ziyaret etti.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu yönetim Kurulu Üyesi Deniz Varlı ve Siyasi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Demir'le birlikte haber sitemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, muhabirimizin sorularını yanıtlayan Başkan Rakıcı, "Rize halkının beklentileri doğrultusunda siyasi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletvekili adaylarımızı Çarşamba günü açıklayacağız. İnanıyorum ki, açıklayacağımız adaylar Rize halkının sevgi ve teveccühünü kazanmış isimler olacaktır." dedi.

mesut-rakici-olay53te-2.jpg

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerine basarak söylediği gibi, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Rakıcı, "Oluşturduğumuz yeni yönetim, Rize'de kabul görmüş kişilerden oluşmaktadır. Hedefimiz, CHP'yi iktidara taşımaktır. 7 Haziran'da ortaya çıkacak CHP iktidarında Rize'mize beklediği ve hakettiği hizmetleri, yatırımları kazandırmaktır." diye konuştu.

mesut-rakici-olay53te-1.jpg