CHP Rize Kadın Kolları Kadir Gecesinde İrmik Helvası Dağıttı

CHP Rize Kadın Kolları Kadir Gecesinde İrmik Helvası Dağıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Kadın Kolları tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla irmik helvası dağıtımı gerçekleştirildi.

Tuzcuoğlu Memişağa Parkında düzenlenen helva dağıtım programına, CHP Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Piyadeoğlu da katıldı.

CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, burada yaptığı açıklamada, bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesinde vatandaşların ağzını tatlandırmak için helva dağıttıklarını kaydetti.

Ardal açıklamasında, “Bu gece Kadir Gecesidir. Müslüman âleminin kutsal gecelerinden bir tanesidir. CHP İl Kadın Kolları olarak bu geceyi kutlamak için buradayız. Vatandaşımızın kandilini kutlamak için irmik helvası dağıtıyoruz. Ağızlarımızı tatlandırıp, zor günleri güzel geçirebilmemiz diye. Kadir Gecesinin mübarek ulvi halini herkese tattırabilmek için buradayız. CHP İl Kadın Kolları olarak vatandaşlarımızın güzel günler geçirmesi için her zaman yanlarında olacağız. Bütün Rizeliler’in Kadir Gecesi mübarek olsun” dedi.

chp-kadin-kollarindan-vatandasa-kadir-gecesi-helvasi-2.jpgchp-kadin-kollarindan-vatandasa-kadir-gecesi-helvasi-1.jpg