CHP Rize’de Aşure Dağıttı

CHP Rize’de Aşure Dağıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Kent merkezindeki Tuzcuoğlu Memişağa Parkında düzenlenen aşure törenine, İl Başkanı Saltuk Deniz, Kadın Kolları İl Başkanı Nurdan Ardal, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Berrin Piyadeoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programda 500 kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, dağıtılan aşurenin tüm İslam âlemine birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulunarak; “Dağıtılan bu aşure tüm İslam âlemine güzellikler, birlik ve beraberlikler getirsin. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz. Belediyelerin görevi insanları mutlu edip, bulundukları yaşadıkları çevrelerde yaşam tarzlarını düzeltip, yaşam seviyelerini yükseltmek ve güzellikleri onlara aktarmak. Siyasi partilerin görevi de aynı diye düşünüyorum. Siyasi partiler insanlar olmadan olmuyor, insan olunca da insanların güzelleşmesi, eğitilmesi ve yaşam seviyelerinin yükseltilmesi gerekiyor. Aşure dağıtımında öyle istiyorum ki; tüm İslam âlemi ve ülkemiz bu kargaşadan ve dar çerçeveden kurtulsun ve dar tünelden çıkıp selamete uğrasın” dedi.

cumhuriyet-halk-partisi-chp-rize-il-baskanligi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-vatandaslara-asure-ikraminda-bulunuldu-2.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-rize-il-baskanligi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-vatandaslara-asure-ikraminda-bulunuldu-3.jpgcumhuriyet-halk-partisi-chp-rize-il-baskanligi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-vatandaslara-asure-ikraminda-bulunuldu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28 Yorum