CHP Rize’de STK’larla Buluştu

CHP Rize’de STK’larla Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, il merkezinde sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Rize Muhtarlar Federasyonu, Emekliler Derneği, Tek Gıda İş Sendikası ve Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’ye ziyarette bulunan CHP Rize Milletvekili Adayları  Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, STK Başkanları ve üyeleriyle görüştü, STK temsilcilerinin sorularını cevapladı.

“CHP iktidarında, emeklilere iki maaş ikramiye verilecek, asgari ücret 1.500 TL olacak, taşeron işçi sistemine son verilecek”

chp-rize’de-stk’larla-bulustu1.jpg

CHP Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu, emeklilerin, işçinin, esnafın, gençlerin sorunlarının çözülmesi ve yaşanacak bir Türkiye’nin kurulmasının anahtarının, Türkiye’nin dört bir yanından olduğu gibi Rize’den de CHP’ye güçlü bir destek verilmesi olduğunu söylediler.

SPOR KENTİNDE AMATÖR FUTBOL İÇİN SAHA YOK!

chp-rize’de-stk’larla-bulustu2.jpg

ASKF ziyaretinde, spor adamlarının üzerinde durduğu tek konu, ‘Spor Kent’ diye lanse edilen Rize’nin il merkezinde amatör futbol için saha bulunmaması oldu.

 ASKF yöneticileri ile futbol antrenörleri, hakem temsilcileri ve kulüp yöneticileri, Türkiye’de 80 il merkezinde amatör için futbol sahası bulunduğunu, sadece Rize’de bulunmadığını ifade ettiler. CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, burada yaptığı açıklamada, CHP iktidarında Rize Milletvekili olarak il merkezinde futbol sahası yapacağının sözünü verdi.

chp-rize’de-stk’larla-bulustu3.jpgchp-rize’de-stk’larla-bulustu4.jpgchp-rize’de-stk’larla-bulustu5.jpgchp-rize’de-stk’larla-bulustu7.jpg

chp-rize’de-stk’larla-bulustu7-001.jpgchp-rize’de-stk’larla-bulustu8.jpgchp-rize’de-stk’larla-bulustu9.jpgchp-rize’de-stk’larla-bulustu10.jpg