CHP'li Bekaroğlu, Trabzon'a Geliyor

CHP'li Bekaroğlu, Trabzon'a Geliyor
Eski Milli Görüşçü ve CHP’nin Yeni Genel Başkan Yardımcısı, CHP Trabzon'dan sorumlu MYK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Trabzon’a geliyor.

14 Eylül 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, bayramın 2. Günü Trabzon’a geliyor.

Refah Partisi Rize Milletvekili olarak siyasete giren sonrasında Numan Kurtulmuş’un başkanlığında kurulan HAS Parti’de Genel Başkanlık yapan ve son olarak Saadet Partisi’nden 2014 yerel seçimlerinde Rize Belediye Başkan Adayı olan fakat kazanamayan ve geçtiğimiz ay CHP saflarına geçerek CHP’nin Yeni Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Trabzon'dan sorumlu MYK Üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, bayramın 2. günü Trabzon’a geliyor.  Bekaroğlu’nun Trabzon’da partililer tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu olurken bilindiği üzere Bekaroğlu’nun CHP’ye katılmasına bazı partililer karşı çıkmıştı

Bayramın İkinci Günü

Kurban Bayramı nedeniyle Trabzon’a gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, parti il binasındaki bayramlaşma törenine katılacak.

Bayramın ikinci gününde parti binasında saat 11.00’deki bayramlaşma törenine katılacak olan Bekaroğlu’nun basın mensuplarıyla bir araya gelmesi de bekleniyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Bekaroğlu bayramlaşma törenimize katılarak bizi onurlandıracaktır. Biz de misafirperverliğimizi göstereceğiz” dedi.