CHP'nin Rize'de Kendi Silahıyla Vurulduğu Soru VİDEO İZLE

CHP'nin Rize'de Kendi Silahıyla Vurulduğu Soru VİDEO İZLE
Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı’nın Rize Milletvekili Adaylarıyla düzenlediği basın toplantısında İl Başkanı Rakıcı, adeta CHP'nin silahlarıyla vuruldu!

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltılı milletvekili aday tanıtım toplantısında, geçmişte yapılan seçimler öncesi Ak Parti’nin Rizeli olup da Rize dışında yaşayan Rizeli bir ismi de Rize’den aday göstermesini CHP ve CHP’li milletvekili adaylarının “Ak Parti Rize’ye ithal aday getiriyor” şeklinde eleştirmesi nedeniyle aynı soruyla karşılaştı.

Aday tanıtım açılış konuşmasını gerçekleştiren ve 1 Kasım seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu kaydeden CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, "Bu seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin karanlık gidişatına dur diyecek. Önce Türkiye sloganı ile meydanlara çıkıyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet’in kurucusu bir parti. Cumhuriyete karşı, Atatürk düşmanlarına karşı Kuvayi Milliye ruhu ile Rize’de mücadelemizi başlatmak üzere Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağız." şeklinde konuştu. Rakıcı daha sonra ise adayların konuşmalarının ardından sorulan soruları cevaplandırdı.

GÜLME KOMŞUNA GELİR BAŞINA !

7 Haziran seçimleri ile geçmiş yıllarda Ak Parti’nin her seçimde Rize dışında yaşayan bir Rizeliyi, Rize milletvekili adayı göstermesi başta CHP olmak üzere diğer muhalefet partilerinin de eleştirilerine neden oluyordu. Dönemin CHP Rize İl Başkanı ile milletvekili adayları, Ak Parti’nin 3 adayı arasında yer alan ve ithal aday diye suçladıkları bir adayının da Rizeli olmasına rağmen Ak Parti’yi “İthal aday getiriyor” diye yerden yere vurarak eleştiriyordu. Bu kez rüzgar tersine döndü ve CHP, 1 Kasım seçimleri öncesinde 3 milletvekili adayını da Rize dışında yaşayan Rizelilerden belirledi.

cetin-keceli-mesut-rakici-kemal-koymen-ali-sahinler-1-001.jpg

AK PARTİ RİZE DIŞINDAN RİZELİ 1 ADAY GÖSTERİNCE İTHAL, CHP 3 ADAYI DA RİZE DIŞINDAKİ RİZELİLERDEN GÖSTERİNCE İTHAL DEMEK, TÜRKİYE DIŞINDAN DEMEK OLUYOR, ADAYLAR DA RİZE’NİN ÇOCUKLARI OLUYOR

Daha önceki her seçimde Ak Parti’yi “Rize’ye ithal aday getiriyor” şeklinde eleştiren CHP’nin 3 adayını da Rize dışında yaşayan Rizelilerden belirlemesi nedeniyle CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı’ya bu soru soruldu. Rakıcı, kendisine yöneltilen,“Partiniz ve önceki milletvekili adaylarınızın Ak Parti’ye eleştiri yönelttiği durumdaki 3 adayınız da ithal mı? Sorusuna; “İthal dış kaynaklı yani Türkiye dışından olanlardan bahsediyoruz.” şeklinde cevap vererek, kendi adaylarının Rize’den olup Fındıklı, Çayeli ve Merkezden olduğunu ithal aday olmadığını Rize’nin çocukları olduğunu söylemekle yetindi.

cetin-keceli-mesut-rakici-kemal-koymen-ali-sahinler-002.jpg

Rakıcı, ayrıca milletvekili adaylarından Prof. Dr. Kemal Köymen’in konuşmasında Rize’nin sorunları yerine Parti Genel Başkanlarının bahsettiği ülke gündemindeki sorunlardan bahsetmesi nedeniyle Rize’nin sorunlarından habersiz mi? şeklindeki soruya ise Köymen’in katıldığı bir tv programında Rize’nin sorunlarından bahsettiğini ve bu programın genel amaçlı bir program olduğunu kaydetti.