Çiçek, RTEÜ’den Doçent Olarak İstifa Etti, İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Profesör Olarak Göreve Başladı

Çiçek, RTEÜ’den Doçent Olarak İstifa Etti, İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Profesör Olarak Göreve Başladı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek, doçent olarak ayrıldığı RTEÜ’den İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesine profesör olarak atandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda Tıp Fakültesi Kovid-19 Yetkilendirilmiş Tanı Laboratuvarı İl Koordinatörü Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek, kısa bir süre önce RTEÜ’den istifa etti. Çiçek, doçent olarak istifa ettikten sonra İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında profesör olarak göreve başladı.

Prof. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek, yeni unvanı ve yeni görev yeri ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yaklaşık 13 yıldır görev yaptığım Rize'den ve son 8 yılını Doçent Doktor olarak hizmet verdiğim Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesindeki görevimden ayrılıp, İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında Profesörlük kadrosuna atanmak suretiyle, şehir ve kurum değişikliğim olduğunu sizlerle paylaşmak isterim. Bu vesileyle yaratılmışın en mükemmeli olan insana hizmet etmenin gururunu yaşayarak ve hekimlik onurunu koruyarak, ettiği meslek yeminine, vatanına,milletine,devletine sadakatle bağlı kalıp, önüne çıkan/çıkarılan tüm zorluklara rağmen mesleğini hep aynı heyecanla icra etmeye çalışan tüm hekimlerimizin Tıp Bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-tip-fakultesi-ogretim-uyesi-doc-dr-aysegul-copur-cicek.jpg