Çiçekçi Kız Rize’de Açıldı

Çiçekçi Kız Rize’de Açıldı
Rize’de bayan işletmeci tarafından Çiçekçi Kız adlı yeni bir işyeri daha bugün hizmete girdi.

Uzun yıllar kamuda görev yaptıktan sonra emekliye ayrılıp ticarete atılan Özlem Kul adlı bayan müteşebbis, Çiçekçi Kız adlı işyerini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Rize Belediye Binası altında bulunan Yeni Belediye Sarayı Pasajındaki işyerinin açılışına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

cicekci-kiz-rizede-acildi-(2).jpg

Açılış öncesi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 2004 yılında Rize’ye geldiğinde canlı çiçek dağıtmak istediğini ancak o yıllarda Rize’de canlı çiçek satışı yapan işyeri olmadığından bunu gerçekleştiremediğini günümüzde ise en az 15-20 firmanın sektörde yer aldığını belirterek geçen 10 yıllık zamanda Rize’nin büyük değişim gösterdiğini ifade etti.

cicekci-kiz-rizede-acildi-(5).jpg

Başkan Bakırcı daha sonra işyeri sahibi Özlem Kul’a hayırlı ve bol kazançlar dileyerek yapılan duanın ardından MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül ile birlikte kurdelayı keserek işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

cicekci-kiz-rizede-acildi-(6).jpg

İşyeri sahibi özlem Kul ise uzun yıllar kamuda görev aldığını ve emekliye ayrıldıktan sonra ticaret hayatına atılmaya karar verdcicekci-kiz-rizede-acildi-(9).jpgiğini ifade ederek, “Canlı, yapay, kuru çiçek çeşitleri başta olmak üzere her türlü çiçek ürünlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satışa sunmak üzere açılışımızı gerçekleştirdik. Bizleri tercih edecek müşterilerimizin memnuniyetle bu işyerinden ayrılmaları öncelikli hedefimiz olacaktır.

Açılışımıza katılan ve açılışımızda yer almak istemelerine rağmen çeşitli nedenlerle katılamayıp bizlere farklı yollardan ulaşan tüm dost, müşteri ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

cicekci-kiz-rizede-acildi-(3).jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(4).jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(11).jpg

cicekci-kiz-1.jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(7).jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(8).jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(10).jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(12).jpg

cicekci-kiz-rizede-acildi-(1).jpg