Çiftçiler Zararlılar Hakkında Bilgiler Verildi

Çiftçiler Zararlılar Hakkında Bilgiler Verildi
DÜZCE – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde çiftçilere tarım ürünlerine büyük zarar veren kahverengi kokarca zararlısıyla ilgili bilgiler verildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde çiftçilere tarım ürünlerine büyük zarar veren kahverengi kokarca zararlısıyla ilgili bilgiler verildi.

Akçakoca İlçesi Hasançavuş Köyü'nde, İl Müdürü Esra Uzun ve İlçe Müdürü Cemil Uzun'un da katılımlarıyla bir çiftçi toplantısı yapıldı. Toplantıda, bölgedeki çiftçilere kahverengi kokarca zararlısı hakkında önemli bilgiler verildi. Zararlının tanımlanması, etkileri ve mücadele yöntemleri konusunda çiftçilerimiz bilgilendirildi. Ayrıca, tarımsal planlama konusunda çiftçilere yönlendirici bilgiler sunuldu. Sürdürülebilir tarım uygulamalarının önemi ve bu uygulamaların bölgedeki tarım üzerindeki olumlu etkileri vurgulandı.

Toplantıda ayrıca, Örnek Organik Köy Projesi hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Bu proje, köyün kendi kendine yetmesi, tarihi, coğrafi ve kültürel potansiyelinin değerlendirilmesi, eğitim düzeyinin yükseltilmesi ve çevre bilincinin geliştirilmesi gibi hedefleri içeriyor.

Çiftçiler Zararlılar Hakkında Bilgiler Verildi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.