Cigna Finans ile Güvenli Bir Geleceğe Adım Atın

Cigna Finans ile Güvenli Bir Geleceğe Adım Atın
QNB Finansbank ve Cigna ortaklığı altında faaliyet gösteren Cigna Finans, sizi ve sevdiklerinizi güvence altına alan ve mutlu bir gelecek vadeden sigorta paketleri ile yanınızdadır.

Cigna Finans, yaşam sigortası paketleri ile geleceğe güvenle bakmanıza olanak tanır. Hayat sigortası genel şartları kapsamında oluşturulacak sigorta poliçesi, vefat ya da kaza sonucu sakatlık gibi günlük hayatınızda başınıza gelebilecek birçok risk için maddi güvence sağlar. Cigna Finans; Kansere İnat Yaşasın Hayat, Benim Seçimim Hayat Sigortası ve Uzun Süreli Hayat Sigortası ürünleri ile tercihlerinize ve beklentilerinize uygun olarak size özel çözümler sunar.

Kansere İnat Sağlıkla Yaşayın

Cigna Finans, Kansere İnat Yaşasın Hayat sigorta paketi, hem kansere karşı koruma sağlar hem de sağlıklı beslenme danışmanlığı, 24 saat tıbbi danışma hattından faydalanma gibi destekleyici hizmetleri ücretsiz sunar. Paket, cilt kanseri hariç tüm kanser türlerini ilk fazından itibaren kapsar. Bu pakette kansere yakalanmanız hâlinde poliçedeki koşullar dahilinde toplu para ödemesi yapılır. Yapılan toplu ödemeyi kira, kredi ödemesi, fatura gibi günlük ihtiyaçlarınız ya da tedavi masraflarınız için kullanabilirsiniz. Sigorta süresi içerisinde vefat etmeniz hâlinde, vefat teminatı poliçede belirtilen lehtara; lehtar belirlenmemişse yasal mirasçılarınıza ödenir. Poliçeyi satın aldığınızda Ayrıcaklıklar Kulübü üyesi olarak indirimli ve ücretsiz hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Sigortanızı İhtiyaçlarınıza Göre Şekillendirin

Benim Seçimim Hayat Sigortası paketi, gereksinimlerinize göre çözüm üretir. Dokuz farklı teminat seçeneği sunan pakette prim tutarını da dilediğiniz gibi belirleyerek sigortanızı kişiselleştirebilirsiniz. Vefat, tehlikeli hastalıklar, kaza veya hastalık sonucu gündelik hastane tazminatı, kaza sonucu tedavi masrafları, kaza sonucu gündelik tazminat, kaza sonucu sürekli sakatlık, hastalık sonucu tam ve sürekli sakatlık, kaza sonucu vefat, toplu taşıma araçlarında kaza sonucu vefat teminatları ile paketi ihtiyaçlarınıza uygun olarak şekillendirebilirsiniz. Ana teminat olan vefat durumunda sigorta süresi içerisinde vefat etmeniz hâlinde poliçede belirlenen lehtara ya da lehtar belirlenmemişse yasal mirasçılarınıza toplu ödeme yapılır. Kaza sonucu vefat ve toplu taşıma araçlarında kaza sonucu vefat teminatlarının seçilmesi durumunda da lehtara ya da lehtar belirlenmemişse yasal varislere tazminat ödenir. Diğer teminatların seçilmesi hâlinde poliçede tanımlanan riskler gerçekleştiğinde teminat tutarı ödemesi, tarafınıza yapılır.

Yaşam Standartınızı Koruma Altına Alın

Uzun Süreli Hayat Sigortası, öngörülmeyen risklere karşı size ve sevdiklerinize maddi destek sunar. Bu pakette sigorta süresi içerisinde vefat etmeniz durumunda vefat teminatı tutarı poliçede belirlenen lehtara veya lehtar belirlenmemişse yasal mirasçılarınıza ödenir. Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları kapsamında bulunan bir kaza sonucu sürekli sakatlık hâli oluşursa poliçede yer alan kaza sonucu sürekli sakatlık teminatı tutarı ödemesi, belirlenen oranlara uygun olarak tarafınıza yapılır. Bu durumda yapılan maddi desteği; fatura, kira veya kredi ödemesi gibi günlük ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. Bu yaşam sigortası paketinde sigorta primi; teminat tutarı, sigortalının yaşı, teminat yapısı ve prim ödeme periyoduna göre belirlenir. Uzun süre güvence sunan ürün, zaman içinde azalan ya da sabit teminat tutarı belirlemenize de olanak tanır.

Yaşam sigortası paketi satın alırken sizin için en uygun poliçenin düzenlenmesi için tüm bilgilerinizin doğru olması önemlidir. Böylece poliçede yer alan teminat tutarları, ödenecek prim tutarı ve tanımlanan riskler gibi unsurlar da öncelikleriniz ile uyumlu olur. Ayrıca, bilginiz dışında adınıza yaşam sigortası yapılması hâlinde, ilgili mevzuatta belirlenen süreçleri takip ederek hayat sigortası iade talebi yapabilirsiniz. Cigna Finans, gereksinimlerinize uygun sunduğu farklı sigorta paketleri ile "hayat sigortası ne kadar?" sorusunun cevabını çeşitlendirir. Kansere İnat Yaşasın Hayat, Benim Seçimim ve Uzun Süreli sigorta paketleri; önceliklerinize ve tercihlerinize hitap eden teminat çeşitleri ve teminat tutarları ile sizi ve sevdiklerinizi güvence altına alır. Siz de Cigna Finans'ın  bütçenize uygun sigorta paketlerini inceleyerek huzurlu bir geleceğe adım atabilirsiniz.