Cihan Elektronik Turkcell İletişim Merkezleri Sosyal Sorumluluk Projesi Ödül Töreni Yapıldı

Cihan Elektronik Turkcell İletişim Merkezleri Sosyal Sorumluluk Projesi Ödül Töreni Yapıldı
Cihan Elektronik Turkcell İletişim Merkezleri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen ‘’Teknoloji ve Haberleşme’’ konulu resim yarışması iki büyük finalle sonlandı.

Rize, Artvin, Ardahan ve Samsun illerinde yapılan yarışmaya diğer illerden de  ilgi büyük oldu. Yüzlerce resim arasından ilk 3 resim dereceye girerken başarı sıralamasına en başarılı 12 resim de dahil edildi.

23 Nisan çocuk bayramıyla startı verilen resim yarışmasında dereceye giren minik ressamlar ödüllerini Cihan Elektronik Turkcell İletişim Merkezlerinde organize edilen mini resim sergilerindeki renkli törenlerde aldılar.

cihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(1).jpg

İlk ayağı Samsun’da gerçekleşen final organizasyonunda 1.’lik ödülünü hak eden Hatice Çelik ödülünü Turkcell - Samsun Bölge Müdürü Bora Dedeoğlu ve Cihan Elektronik Genel Müdürü Cihan Yazıcı’dan aldı. Yarışmada dereceye giren Ceylin Aydın’ın babası Samsunspor Takım Kaptanı Musa Aydın’ın da katıldığı final oldukça eğlenceli anlara sahne oldu.

2. Ödül töreni ise Rize’de gerçekleşti. Yarışmada 2.’lik  ödülünü Tuba Hırslı, 3.’lük  Ödülünü Asya Kenanoğlu  alırken, ilk 12 ye giren tüm çocuklara aynı gün ödülleri takdim edildi.

cihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(2).jpg

Cihan Elektronik Turkcell İletişim Merkezleri – İnsan Kaynakları Sorumlusu Mehtap Özbey, yaptığı açıklamada, “Bu projeyle bir  çok kazanım elde ettik. En büyük kazanımlarımız ‘Sanat ve Çocuklar’ adına oldu. Sosyal Sorumluluk bilinciyle benzer projelere de ilham kaynağı olabilirsek ne mutlu bize’’ diye konuşurken, sadece hizmet kalitesiyle değil benzer sosyal sorumluluk projeleriyle de Cihan Elektronik – Turkcell İletişim Merkezleri adını sıkça duyuracaklarını belirtti.

Dereceye giren tüm resimlerin  www.cihanelektronik.net ve Cihan Elektronik facebook sayfasında yer alacağı kaydedildi.

cihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(3).jpgcihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(4).jpgcihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(5).jpg

cihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(6).jpgcihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(7).jpgcihan-elektronik--turkcell-iletisim-merkezleri-sosyal-sorumluk-projesi-odul-toreni-(8).jpg