Cihan Elektronik’in Otomobil Talihlisi Belli Oldu

Cihan Elektronik’in Otomobil Talihlisi Belli Oldu
Rize 'de 3 farklı yerde Turkcell İletişim Merkezi bulunan Cihan Elektronik 30. Yılına özel 111 hediye talihlileri yapılan çekilişle sahiplerinin buldu.

30. Kuruluş yılının coşkusunu, 111 hediye kampanyası düzenleyerek müşterileriyle kutlayan Cihan Elektronik, Rize, Artvin ve Ardahan illerindeki toplam 5 adet Cihan Elektronik/Turkcell İletişim Merkezi arasında düzenlediği kampanyanın çekilişini bugün Rize Turkcell İletişim Merkezi Mağazası önünde Rize 1.Noteri Huzurunda düzenlenen çekiliş töreniyle gerçekleştirdi.

2.20121106081524.jpg

cihan.jpg

mustafa-yazici.jpgRize, Artvin ve Ardahan illerinde iş yerleri bulunan Cihan Elektronik şirket ortaklarından Mustafa Kemal Yazıcı 30 yıllarını 111 hediye ile kutladıklarını belirterek, Turkcell iletişim merkezlerinde alışveriş ve hat işlemleri yapıyoruz, iş yerlerimizden 200 TL ve üzerinde ürün alan ve alış veriş yapan müşterilerimize çekiliş kuponu verdik, bu müşterilerimiz arasında Milli Piyangonun çekilişi ile hediye verdik” dedi.

12802 kupon arasında, 1 adet 2012 model Citroen Nemo, 10 adet cep telefonu ve 100 adet Mp3 çalar kazanma şansını elde eden talihlilerinin belirlendiği çekilişte 1 Adet 2012 model Citroen Nemo otomobil Rize İlindeki İsmail Demirci isimli talihliye çıktı.

Çekilişin Tam Listesi Perşembe günü açıklanacak.

cihan-elktronik-cekilis.jpg

"Fark Yaratır" sloganıyla hizmet vermeyi amaçlayan Cihan Elektronik bundan sonra da hem ilimizde hem de sektörde farklı projelerle adından söz ettirmeye devam edecek.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Talihsiz Talihli