Cihat Arslan: "Kadro Seçiminde Zorlanacağım"

Cihat Arslan: "Kadro Seçiminde Zorlanacağım"
Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Cihat Arslan, kemikleşmiş bir 11'e sahip olduğunu ancak yedek oyuncuların yüksek performansı nedeniyle Eskişehirspor karşısında kadro seçiminde zorlanacağını söyledi.

Karabulut Spor Tesisleri'nde yapılan idmanda teknik direktör Cihat Arslan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Lige verilen milli maç arasında oyuncuları teste tabi tutan Arslan, oyuncuların UEFA kriterlerinin üzerinde bir performansa sahip olduklarını ancak 2 futbolcuda sorun çıktığını ifade ederek, zamanla bu oyuncuların da performansını arttırmayı planladığını kaydetti.

"MİLLİ ARAYI İYİ GEÇİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Cihat Arslan, milli maç arasının iyi giden takımlar için her zaman bir handikap olduğunu dile getirerek, "Kötü giden takımlar için de tekrar toparlanma süreci. Biz bu arayı iyi geçirdiğimizi düşünüyoruz. İyi antrenmanlar ve tekrar yüklemeler yaptık. Pazar günü Göztepe maçı vardı. Terör saldırısından dolayı iptal edildi ama biz kendi aramızda iki takım halinde bir maç yaptık. Bugünü çift antrenmanla geçiriyoruz, sabah çabukluk ve kuvvet şimdi de dar alan, kısa paslı oyunlar ve maça yönelik bir antrenman biçimi var" dedi.

"GALİBİYET İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Takıma cumartesi günü bir test yapıldığını ifade eden Arslan, "Test sonuçları beklediğimizden daha iyi çıktı. Güray, Mervan, Hasan'ın performansları üst düzey çıktı. Takım bizim ve UEFA'nın belirlediği kriterlerde, hatta bazı oyuncularımız o kriterlerin üstüne çıktı. İşin fiziksel yönünün iyi olduğunu gösteriyor. Sadece 2 arkadaşımızda en alt limite gelmiş, onlarla ekstra idman yapacağız" diye konuştu.

Cihat Arslan, Eskişehirspor'un İsmail Kartal ile anlaştığını hatırlatarak, "İsmail hocaya hayırlı olsun diyorum. Yeni hoca, yeni bir fırsat demektir. Fenerbahçe maçından daha zorlu bir karşılaşma bekliyorum. Ama biz galibiyet için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takımın birliği, bütünlüğü ve beraber oynama arzusu üst seviyede olduğu müddetçe kazanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan idman öncesi Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, Tepebaşı İlçe Müftüsü Faruk Tut, Eskişehir Çarşı Camii İmam Hatibi Neşet Kaplan ve Tepebaşı Cami İmam Hatibi Ali Sanatlı; Akhisar Belediyespor As Başkanı Harun Eryüksel, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar eşliğinde yeşil-siyahlı ekibin idmanını ziyaret ederek başarılar diledi.

Cihat Arslan: "Kadro Seçiminde Zorlanacağım"

Cihat Arslan: "Kadro Seçiminde Zorlanacağım"

Kaynak:IHA