Çılgınlık hayatına mal oldu

Çılgınlık hayatına mal oldu
İzmir'de ergenlik dönemi duygu bozukluğu yaşayan G.K. (14), odanın kapısının kilitli olması nedeniyle 7. kattaki evin balkonundan alt katlara inerek dışarı çıkmak istedi.

Balkonlarındaki parmaklıklara ve çamaşır demirlerine tutunarak inmeye çalışan G.K., dengesini kaybederek zemine düştü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan G.K., tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gaziantep'te yaşayan G.K.'nin babası, emekli olmasının ardından ailesiyle birlikte ergenlik dönemi duygu bozukluğu yaşayan kızlarının tedavi olabilmesi için 2 ay önce İzmir’e taşındı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisine başlanan ve bir süre okuluna da ara veren G.K., aynı hastanede tanıştığı, yaşıtı olan kız arkadaşı U.B.'yi geçen cuma günü evine çağırdı. G.K. ve arkadaşı U.B. bir süre aynı odada sohbet etti.

Baba F.K., tedavi gördüğü için kızının ve arkadaşının dışarıya çıkmasına izin vermedi. Babasının izin vermemesine rağmen gece dışarı çıkmak isteyen G.K, kilitli olan odanın kapısını açamadı. İki kız arkadaş, çılgınca bir yönteme başvurarak balkondan aşağıya inmeye çalıştı. G.K.'nin arkadaşı U.B., 7. kattan balkon ve çamaşır demirlerine tutunarak aşağıya inmeyi başardı. Aynı yöntemi deneyen G.K., dengesini kaybederek beton zemine düştü. Ağır yaralanan G.K., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen G.K., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.