Çillioğlu: RTSO Seçimleri 3 Nisan’da Yapılacak

Çillioğlu: RTSO Seçimleri 3 Nisan’da Yapılacak
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkan Adayı Asım Çillioğlu, RTSO seçimlerinin 3 Nisan’da yapılacağını söyledi. Çillioğlu, seçimde turuncu renkli oy zarfını tercih etti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) seçimlerine adaylığını açıklayan Rize Liman İşletmeleri (RİPORT) Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Asım Çillioğlu,yaptığı açıklamada, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve Bakanlar Kurulu'nun 2017/10828 sayılı kararına göre, oda organ seçimlerinin 2018 yılı nisan ayı içinde yapılacağı hatırlatmasında bulunarak bu kapsamda Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 3 Nisan Salı günü yapılacağını kaydetti.

Başkan Adayı Asım Çillioğlu Yakında Önemli Projeler Açıklayacak

Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde iddialı olan Başkan Adayı ve RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Çillioğlu, son bir yıldır sürdürdüğü seçim çalışmalarına hız verdi.

Rize’nin yetiştirmiş olduğu önemli değerlerle birlikte bir ekip kuran Çillioğlu, geçen yıldan bu güne sürekli sahada yer alarak tüccar, sanayici ve esnafın sorun ve şikâyetlerini dinliyor. Esnafın sorun ve şikayetleri doğrultusunda politikalar oluşturan Başkan Adayı Çillioğlu, yakında “Seçim Bildirgesi”ni kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

Çillioğlu’nun seçim bildirgesinde; Rize’nin tüm sektörlerde kalkınmasına yönelik önemli projeler yer alacağı ve özellikle ‘organik tarım’ ve ‘lojistik’ konusunda Türkiye’de ses getirecek bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte Rize’nin çehresinin değişeceği ve işsizliğin Rize’de sıfıra ineceği şeklinde ifadeler kullanıldı.

Bilindiği üzere 2017 Kasım ayında yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri tüm Türkiye’de ertelenmişti.

rtso-baskan-adayi-asim-cillioglu.jpg