Cinayet sonrası mahalle savaş alanına döndü!

Cinayet sonrası mahalle savaş alanına döndü!
Gaziantep'te iki grup arasında çıkan ve cinayetle sonuçlanan kavganın ardından yaklaşık 500 kişi, olaya karışan ailenin bulunduğu mahalleyi ateşe verdi.

İddiaya göre, akşam saatlerinde Beydilli Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan S. ailesi ve D. ailesi arasında kavga çıktı. Kavgada bıçaklanan Abdullah D. (25) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, babası Bozan D. Şükrü G. ve Hasan S. yaralandı. Kavganın ardından S. ailesinden yaklaşık 500 kişi toplanarak D. ailesinin evine geldi. Taş ve sopalarla sokağa giren öfkeli kalabalık önüne gelen her şeyi parçaladı. Onlarca kişinin girdiği mahalle bir anda savaş alanına döndü. Öfkeli kalabalık D. ailesinin iki evini ateşe verirken iki aracıda tamamen yaktı. Evdeki eşyaları da dışarı çıkaran kalabalık grup her şeyi yaktı.

1.20110824023413..jpg

Paniğe kapılan mahalleli evinden çıkamazken, önüne çıkan her şeyi ateşe veren öfkeli kalabalık daha sonra sokaktan ayrıldı. Mahalle baskınında 3 ev, bir iş yeri yanarken 2 otomobil tamamen yandı. Çıkan olaylar üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edilirken, Çevik Kuvvet ekiplerinden de yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise ateşe verilen evleri ve araçları güçlükle söndürdü. Olay yerine gelen polis mahalleyi ablukaya alırken bölgeyi kimseyi sokmadı.

2.20110824023435..jpg

Savaş alanına dönen mahallede olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı. Olayların devam etmemesi için bölge tamamen ablukaya alınmış durumda. Olay yerinde itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletiliyor.

3.20110824023424..jpg