Cinayetin Ardından Yürek Burkan Paylaşım

Cinayetin Ardından Yürek Burkan Paylaşım
Muğla Milas'ta park görevlisi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Önder Kaya'nın sevgilisi, sosyal medyada yürek burkan bir...

Muğla Milas'ta park görevlisi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Önder Kaya'nın sevgilisi, sosyal medyada yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

Milas'ta Müştakbey Caddesi'nde yaşanan tartışmanın ardından park görevlisi tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren 30 yaşındaki Önder Kaya, geçtiğimiz çarşamba günü sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Kaya'nın sevenleri, sosyal medyada yaptıkları çok sayıda paylaşımla üzüntülerini dile getirdiler. Kaya'nın sevgilisi Katerina Molochko da acı olayın ardından yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

Kaya ile evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Molochko, yaşadığı tarifsiz acıyı sosyal medyada yaptığı şu paylaşımla ifade etti: "Canım, sevgilim, nazik, cancan, artık sen benimle değilsin. Buna inanamıyorum. Ben acı çekiyorum, sözlerle ifade edemiyorum. Her günümüzü, her dakikalarımızı, saniyemizi hatırlıyorum. Tanrı seni aldı, kalbimi aldı, onun yerine kanamalı bir yara kaldı. Kalbimin içinde büyük bir delik vardı. İnanamıyorum, olmadığımızı fark edemiyorum. Gözlerini, gülümsemeni, sıcaklığını hissedemeyeceğim. Canim benim senden haber almayacağım. Sen hayatım boyunca tanıdığım en iyisin ve en iyisi olmaya devam edeceksin. Seni asla unutmayacağım, hatırlamayı ve sevmeyi asla bırakmayacağım. Sen benim kalbimsin, ruhum, benim her şeyimsin! Sen benim meleğimsin! Aşkım!"

(Demet Leyne/İHA)

Kaynak:IHA